طراحی سایت تخصص نوزده ساله ماست

۹ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

تفاوت ارز رمزنگاری شده و ارز دیجیتال در چیست؟

با توجه به توسعه  اینترنت، ارزهای دیجیتال توسعه یافته اند و تراکنش های مالی مبادلات ارز دیجیتال و رمز ارزها به سرعت در حال افزایش است. با اینحال سوال اینست که آیا رمز ارز و ارز دیجیتال یکی هستند؟تفاوت آنها در چیست؟

رمز ارز

ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیجیتال ارز رایج در وب است و ماهیت فیزیکی ندارد. اعتبار ارز دیجیتال به صفر و یک هایی است که توسط کامپیوتر شناسایی و ثبت می شود.

مهم ترین ویژگی ارز دیجیتال اینست که چون وجه قانونی در شبکه ی اینترنت است؛ معالات این ارز بدون محدودیت جغرافیایی به راحتی انجام می شود.

ارز دیجیتال

رمز ارز؟

رمز ارز یا ارز رمز نگاری شده از زیرمجموعه های ارز دیجیتال است. اساس کار این نوع ارز دیجیتال، صرافی غیرمتمرکز می باشد و هدف اصلی از توسعه آن ، افزایش حریم خصوصی است. رایج‌ترین نمونه‌های ارز دیجیتال رمزنگاری شده، بیت کوین، اتریوم، لایت کوین هستند.

تفاوت ارز رمزنگاری شده و ارز دیجیتال چیست؟

غیرمتمرکز در مقابل متمرکز

غیرمتمرکز و متمرکز

بدلیل متمرکز بودن ساختار ارز دیجیتال، تمامی تراکنش های ارز دیجیتال توسط سازمان‌های نظارتی نظیر صندوق فدرال یا دیگر صندوق‌های دولتی کنترل و تنظیم   می شود. از سوی دیگر، ساختار ارز رمزنگاری شده کاملاً به‌صورت غیرمتمرکز می‌باشد. این به این معنی است که توسط هیچ سازمانی کنترل نمی شود.

 

حریم خصوصی

برای انجام معاملات ارزهای دیجیتال، کاربران باید مراحل احراز هویت جهت صحت سنجی اطلاعات شخصی و اطلاعات حساب بانکی را گذرانده و پس از آن اجازه خرید و فروش دارند. این موارد خاصیت صرافی های متمرکز می باشد؛ در این حالت امکان ردیابی اطلاعات و هک کردن آنها وجود دارد.

در صورتی که برای انجام معاملات رمز ارزها بدلیل غیرمتمرکز بودن نیاز به احراز هویت و افشای اطلاعات شخصی نیست و افراد می توانند بطور ناشناس معامله کنند.  امکان ردیابی اطلاعات در این حالت بسیار پایین است.

شفافیت

یکی دیگر از موارد میزان دسترسی به اطلاعات تراکنش های می باشد؛ که در صرافی غیرمتمرکز بدلیل آنکه معاملات توسط خود کاربران بصورت مستقیم انجام می شود؛ میزان دسترسی به اطلاعات و شفافیت بیشتری دارد.

چارچوب حقوقی

میزان تسلط در بازار

سیستم معالات

 

دوستان گرامی برای دسترسی به نسخه ی کامل این مقاله و مطالعه سایر موارد میتوانید از طریق این لینک اقدام نمائید.

طراحی سایت خرید و فروش ارز دیجیتال خود را به ما بسپارید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

دامنه چیست؟ چرا باید ثبت دامنه کنیم؟ و کجا ثبت کنیم؟

برای ایجاد وب سایت یا طراحی سایت به ثبت دامنه احتیاج دارید. به نوعی ثبت دامین یکی از اولیه ترین گام های طراحی سایت می باشد. بسیاری از افراد دامنه را با هاست(سرویس میزبانی) اشتباه می گیرند. در این مقاله دامنه چیست؟ چرا باید آن را ثبت کرد و چگونگی ثبت آن را توضیح داده ایم.

 

دامنه چیست؟

دامنه ادرس وب سایت شما است؛ که سایت شما روی آن دامنه برای جستجو و بازدید ست می شود.

نام دامنه چیست؟

نام دامنه، ادرس وب سایت شماست. دیگران و کاربران برای بازدید از سایت شما، نام دامنه سایت یا URL را در مرورگر تایپ می کنند.

 

تفاوت هاست و دامنه

تفاوت هاست و دامنه

 تفاوت هاست و دامنه را با یک مثال شروع خواهیم کرد.

مثال شما یک فروشگاه در مرکز خرید دارید. حالا سوال فروشگاه شما از چه چیزهایی تشکیل شده است؟

  • نام و آدرس فروشگاه
  • محصولاتی که می فروشید و خدماتی که ارائه می دهید.
  •  ساختمان  مرکزی که فروشگاه شما در آن واقع شده‌است.

خب ، نام و آدرس ساختمان فروشگاه در دنیای اینترنت دامنه یا Domain خواهد بود.

محصولات و خدماتی همانیست که در دنیال وب ارائه می دهید و به فروش می رسانید.

و اما مصالح به کار رفته در ایجاد ساختمان مرکزی فروشگاه شما نیز معادل هاست (Host) یا میزبانی در فضای وب می باشد؛ که آن را از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات هاستینگ تهیه خواهید کرد.

 

انواع دامنه

انواع دامنه

دامنه‌های مختلفی با پسوندهای متفاوت وجود دارد. محبوب‌ترین آن‌ها .com است. موارد بسیاری مانند .org، .net، .tv، .info، .io و موارد دیگر نیز وجود دارد.

دامنه سطح بالا TLD

دامنه سطح بالا یا TLD پسوندهای دامنه عمومی در بالاترین سطح در سیستم دامنه هستند. محبو‌ب‌ترین آن‌ها .com، .org و .net است. سایر دامنه های کمتر شناخته شده‌ این سطح biz، .club، .info، .agency و موارد دیگر می باشد.

 

دامنه سطح بالای کد کشور ccTLD

دامنه سطح بالا کد کشور یا ccTLD نام دامنه‌های خاص کشورها با کدهای مخصوص کشورها می باشد. مثال پسوند کد کشور .uk برای انگلستان، .de برای آلمان، .in برای هند و ir. برای ایران پایان می‌یابند.

دامنه‌های سطح بالای حمایت شده- sTLD یا Sponsored top-level domain

sTLD دسته‌ای از TLDها است که حامی مالی دارند و توسط یک انجمن خاص به عنوان ارائه می شوند. به عنوان مثال، .edu برای سازمان‌های مرتبط با آموزش، .gov برای دولت ایالات متحده، .mil برای ارتش ایالات متحده و موارد دیگر.

چگونه یک نام دامنه را برای وب سایت خود انتخاب نمایید؟

  • در ابتدا به دنبال ثبت دامنه با پسوند .com باشید چرا که علاوه بر معروفیت، در صورت تحریم ایران نیز بصورت بین المللی خدماتش را ارائه می دهد.
  • نام انتخابی دامنه شما کوتاه و آسان باشد.
  • تا حد امکان از اعداد یا خط تیره در نام دامنه استفاده نکنید.
  • از domain name generatorها که در سطح اینترنت وجود دارد؛ می توانید برای گرفتن ایده های جالب، استفاده کنید.

جهت آگاهی بیشتر به مقاله (راهنمای انتخاب نام دامنه) مراجعه کنید.

کجا دامنه ثبت کنیم؟

پس از انتخاب دامنه، به مرحله ثبت آن می رسیم. برای ثبت دامنه شما وارد سایت مدنظر که دارای نمایندگی از طرف رجیسترار باشد مثل karahost.com   میشوید و دامنه مورد تایید را وارد کرده و جست و جو میکنید در صورتیکه نام دامنه انتخابی شما سابقا توسط شخص دیگری ثبت نشده باشد  به شما نشان داده خواهد شد که میتوانید دامنه خود را با انواع پسوند با مالکیت خود به ثبت برسانید .

جهت آگاهی بیشتر به مقاله (کجا دامنه ثبت کنیم) مراجعه کنید.

 

سوالات متداول دامنه

در ادامه پاسخ برخی از سوالات متداول در مورد نام دامنه وجود دارد.

۱. زیر دامنه چیست؟

زیر دامنه در اصل یک child domain تحت نام دامنه اصلی است. به عنوان مثال، panel.iraninic.com یک زیر دامنه برای iraninic.com است. ابتدا باید دامنه اصلی را ثبت کنید و پس از آن اقدام به ایجاد زیردامنه کنید.

به عنوان مثال، یک وب سایت تجاری می‌تواند یک زیر دامنه برای وبلاگ یا فروشگاه آنلاین با نام store.example.com یا blog.example.com داشته باشد.

2. آیا می‌توانم دامنه را بفروشم؟

بله، می‌توانید دامنه خود را بفروشید. حتی می توانید به بسیاری از وب  سایت‌ها دامنه خود را برای فروش معرفی نمایید.

3. آیا می‌توانم بیش از یک نام دامنه بخرم؟

بله، شما می‌توانید هر تعداد که دوست دارید؛ دامنه خریداری کنید.

 

کاراهاست برای مشاوره انتخاب نام دامنه و ثبت دامنه و هاست در کنار شما عزیزان است.

با ما تماس بگیرید و بهترین دامنه را با قیمتی مناسب ثبت کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

مدیریت سرور چیست؟

پیش از آنکه معنای مدیریت سرور را توضیح دهیم، باید ابتدا بدونیم سرور چیست و دلیل نیاز به مدیریت آن را بدانیم.

سرور چیست؟

کامپیوتر از هارد دیسک یا فضای ذخیره‌سازی چندین ترابایتی ، چندین هسته (core)و RAM بسیار بالا تشکیل شده و خدماتی به کاربران ارائه می دهد؛ نوعی سرور است. بطور کلی فضای وب از چندین بخش برای ارائه خدمات به کاربران تشکیل شده است و به آن سرور می گویند. زمانی که کاربران ادرس سایتی را در مرورگر جستجو می کنند؛ این اطلاعات وارد شده از طریق سرور فراخوانی شده و به کاربر اطلاعات را می دهد.

 

دیتاسنتر چیست؟

دیتا سنتر

سرور های بدلیل ارائه خدمات 24 ساعته، باید همیشه روشن و فعال باشند؛ و بدلیل اینکه باید همیشه روشن باشند باید در فضایی که به خنک کننده، برق اضطراری با اینترنت پرسرعت نگهداری شود. به مکانی که سرورها در آنجا نگهداری می شوند؛ دیتا سنتر می گویند.

سرورها از لحاظ سیستم عامل، نوع سرور و تخصیص منابع به چند نوع دسته بندی می شوند.

سیستم عامل سرور :

سرور قابلیت نصب چند سیستم عامل‌ متفاوت دارد.

دسته‌بندی سیستم عامل‌های سرور چیست ؟

  • لینوکس: مانند CentOS، Debian و
    ویندوز: تمامی نسخه‌های ویندوز مانند Windows Server 2012، windows Server2016  یا نسخه‌های قدیمی ۲۰۰۸
    مجازی‌ساز: نرم‌افزار مجازی‌سازVmware ESX و Hyper-v ، KVM و

 

کاربرد آنها از نظر تخصیص منابع:

سرور اشتراکی: سرور اشتراکی برای کسب و کارهای کوچک با وبسایت متوسط به فضای زیادی برای ذخیره اطلاعات نیاز ندارند. سرور اشتراکی برای آنها مناسب است.

سرور اختصاصی مجازی: سرور اختصاصی توسط چند ماشین مجازی به چند سرور مجازی تقسیم می شود. این سرور مجازی نوعی سرور اشتراکی است با این تفاوت که فضای تخصیصی بیشتری نسبت به اشتراکی دارد.تعداد وب‌سایت‌هایی که بر روی سرور مجازیایجاد می‌شوند از وب سایت‌های سرور اشتراکی کمتر خواهند بود.

سرور اختصاصی: شرکت‌های بزرگ بدلیل بزرگی کسب و کار به منابع وفضای زیادی نیاز دارند. سرور اختصاصی برای آنها مناسب است.

سرورهای اختصاصی در ایران به دو دسته‌ی سرور اختصاصی ایران و سرور اختصاصی خارج کشور تقسیم می‌شوند. تفاوت این دو مورد محدود به موقعیت جغرافیایی آنها می‌باشد که در چه محل و دیتاسنتری، میزبانی می‌شوند.

 

انواع سرور از نظر کارایی

سرور

Web  سرور

برای راه‌اندازی وب‌سایت‌ها و Hostin کاربرد دارد.

Mail  سرور

برای ارسال و دریافت ایمیل مناسب است. با نصب نرم‌افزارهای ایمیل  مانندSmartermail ، Postfix و بر روی سرور می‌توان از خدمات ایمیل سرور استفاده کرد.

File سرور

این نوع سرور، برای اشتراک فایل است؛ و از اساسی ترین نوع سرورها است.

DNS سرور

برای نصب و  تنظیمات DNS وب سایت‌ها مناسب است

Game سرور

برای اپلیکیشن ها و وب سایت های بازی و گیم مناسب است. بازی بر روی سرور نصب می‌شود و کاربران می‌توانند با برقراری ارتباط با Game سرور از بازی استفاده کنند.

Media سرور

برای اشتراک‌گذاری سرویس‌های چند رسانه‌ای یا همان Media کاربرد دارد.

مدیریت سرور

سرورها با اینکه در دیتا سنتر نگهداری می شوند؛ نیاز به نگهداری، بروزرسانی ، مانیتورینگ و سرویس، امنیت، بهینه‌سازی و... دارد؛ که این کارها توسط مدیریت سرور انجام می شود.

برای مدیریت سرور از ابزارهای نگهدارنده استفاده می شود که بطور کامل در مقاله مدیریت سرور توضیح داده شده اند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

15 نکته‌ی طلایی برای بازاریابی در اینستاگرام

بازاریابی در اینستاگرام

اینستاگرام در چند سال اخیر به یکی از محبوب‌ترین و بزرگترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است و بگونه ای است که بسیاری از برندها در این شبکه فعالیت دارند و محصولات و خدمات خود را به فروش می رسانند.

میزان استفاده از اینستاگرام در چند سال اخیر بسیار زیاد شده است و بیش از درصد از بازاریابان در سراسر جهان از اینستاگرام برای افزایش فروش، کسب درامد و برندینگ استفاده می‌کنند.

برای بازاریابی در اینستاگرام روش‌های بسیاری وجود دارد که ما در این مقاله 15نکته‌ی طلایی برای بازاریابی در اینستاگرام را توضیح خواهیم داد.

15 نکته طلایی برای بازاریابی در اینستاگرام کدامند؟

بازاریابی در اینستاگرام

نکته یک:  یک حساب کاربری بیزنسی بسازید و از آن استفاده کنید

یک حساب بیزینسی بسازید و یا حساب شخصی خود را به بیزینس تبدیل کنید؛ زیرا با بیزنسی شدن حساب شما، به ویژگی‌های زیر دسترسی خواهید داشت:

  • آمار اینستاگرام یا Insights Instagram
  • تبلیغات در اینستاگرام یا Instagram Ads
  • خرید در اینستاگرام یا Instagram Shopping
  • اطلاعات تماس و ایجاد دکمه برای نشان دادن اطلاعات شما در صفحه‌ی حساب کاربری

نکته دوم: اهداف خود را بسیار واضح تعریف کنید

اهداف کارفرما باید پیش از انجام تبلیغات مشخص باشد. به بیان دیگر گاهی کارفرما صرفا تمایل به برندینگ دارد و گاهی علاوه بر برندینگ نیاز به فروش محصولات و ارائه خدمات آنلاین دارد و به نوعی هدف اصلی آن فروش از طریق اینستاگرام می باشد. باید آگاهی های خود را در موارد زیر افزایش دهید.

  • افزایش آگاهی از برند و تجاری شدن برند شما
  • افزایش راه و روش برای  فروش بیشتر محصولات وارائه خدمات کسب و کارتان
  • مشخص کردن استراتژی برای فعالیت در اینستا

 

نکته سوم: پروفایل خود را بهینه کنید

یک بایو خوب ایجاد کنید  و خودتون را به بهترین حالت ممکن به مخاطبتان معرفی کنید. بایو مناسب و خوب تاثیر زیادی بر روی مخاطب و افزایش کاربر دارد.

حتی جالب تر می شود که در صورت داشتن آدرس وبسایت، آن را در بایو قرار دهید. اطلاعات تماس خود را یا در بایو قرار دهید یا وارد بخش اطلاعات تماس (Call to Action ) کنید.

پس از بایو مهم ترین بخش در پیج اینستا، دسته بندی( هایلایت) می باشد. این قسمت ماهیت برند شما، خدماتتان  و محصولاتتان را مشخص کرده و معرفی می کند.

 

نکته چهارم:  از استوری های اینستاگرام نهایت استفاده را ببرید

با گذاشتن استوری در زمان مناسب و بهترین زمان پیج برای استوری گذاشتن،از تعامل با کاربران نهایت استفاده را ببرید. یک استوری مناسب بهتر است یکی از ویژگی های زیر را داشته باشد:

استوری تلینگ بذارید یا به معنای بهتر یک داستان ساده و جذاب تعریف کنید و مطلبی با ارزش خلق کنید.

از محتوای تصویری و اینفوگرافیک استفاده کنید.

 

 

CTA قرار دهید و با استفاده از لینک‌ها علاوه بر swipe up ، از امکان دعوت به عمل یا CTA کمک بگیرید تا فالوورهای شما ترغیب شوند.

از گیفت ها و دیگر امکانات استوری بهره ببرید. مثال از باکس های سوال، نظر سنجی، استیکر شمارش معکوس و ... استفاده کنید.

نکته پنجم: لایو اینستاگرام

گذاشتن لایو اینستاگرام برای ارتباط با کاربران و مخاطبان راه مناسبی است. با گذاشتن لایو حتی می توانید یکی از کارهای زیر را برای جذابیت بیشتر استفاده کنید.

  • یک گفت و گوی مشترک با دوست خود یا متخصص برگزار کنید.
  • کارگاه آموزشی برگزار کنید.
  • صرفا برای گفت و گو و پاسخگویی به سوالات فالوورها برگزار کنید.
  • با مشتری خود صحبت کنید.

برای مشاهده سایر نکات به مقاله بازاریابی از طریق اینستا مراجعه کنید.

 

همین حالا کسب درآمد از اینستاگرام را آغاز کنید

اگر هنوز شروع نکرده اید، همین حالا دست به کار شوید و زمان را از دست ندهید. با ما تماس بگیرید و در مدت زمانی کوتاه برند شوید.

02123087

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما در زیر همین پست به اشتراک بگذارید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

صفر تا 100 دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام

اینستاگرام در ابتدا در سال 2010 به عنوان یک پلتفرم اجتماعی وارد دنیای دیجیتال شد که تنها کاربرد آن به انتشار عکس محدود می‌شد. اما طی سال‌های اخیر به سرعت از یک برنامه ساده به اشتراک گذاری، به یک کانال بازاریابی تمام عیار تبدیل شد. اما چرا اینستاگرام به یک باره به یک غول بازاریابی تبدیل شد و همه نگاه‌ها را به خود جلب کرد؟

کافی است تنها به یک سال گذشته نگاه کنیم که اینستاگرام ده‌ها ابزار جدید را برای کسب و کارها منتشر کرد از ابزارهای پیشرفته تجزیه و تحلیل گرفته تا پست‌های قابل فروش. همه این ابزارها و قابلیت‌ها در کنار توسعه روزافزون استفاده از تلفن‌های هوشمند و پلتفرم‌‎های دیجیتال، باعث شده که دیجیتال مارکتینگ به خصوص در بستر اینستاگرام روز به روز بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. پس بیایید با هم نگاهی اجمالی به دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام بیاندازیم. دانستن این موارد درکار و رعایت اصول دیجیتال مارکتینگ لازم است.

Instagram Marketing

دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام کلید موفقیت کسب و کار شما

امروزه کسب و کارها برای موفقیت لاجرم باید به دیجیتال مارکتینگ متوسل شوند. دیجیتال مارکتینگ علاوه بر فعالیت در فضای وب، شامل فعالیت در شبکه‌های اجتماعی نیز می‌شود. اما چرا دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام، برای موفقیت کسب و کار شما الزامی است؟ پاسخ این سوال در ماهیت اینستاگرام نهفته است. اینستاگرام ماهیتی بصری دارد و به همین دلیل بیشتر از تبلیغات متنی، بیننده را درگیر خود می‌کند. کسب و کارها می‌توانند در اینستاگرام با به نمایش گذاشتن محصولات خود به صورت عکس، فیلم یا استوری مستقیماً بر روی مخاطب تاثیر بگذارند و او را به چالش بکشند.

بالاترین نرخ تعامل برای کسب و کارها حتی در خارج از کشور که پلتفرم‌هایی مانند توییتر و فیس‌بوک فیلتر نیستند، باز در اختیار اینستاگرام است. اما همه چیز تنها به این محدود نمی‌شود؛ مطالعه‌ای که اخیراً انجام شده است، نشان داده که 72% از کاربران اینستاگرام بعد از دیدن محصولات در اینستاگرام اقدام به خرید آنها می‌کنند که لباس، اقلام آرایشی، کفش و جواهرات بالاترین رتبه را در این زمینه به خود اختصاص می‌دهند.

 

اینستاگرام بستری مناسب برای برندسازی

اما اینستاگرام تنها مکانی برای فروش و تبلیغ محصولات نیست. بلکه در کنار آنها، بهترین بستر دیجیتال برای برندسازی است. در واقع اینستاگرام بهترین و مناسب‌ترین بستر دیجیتال برای ایجاد آگاهی در مورد برند و ارتباط با مخاطبان جدید و صد البته مشتریان بالقوه است. شرکت در کمپین‌های بازاریابی اینستاگرامی و همکاری با اینفلوئنسرهای اینستاگرام، مسیر برندسازی شما را بسیار کوتاه می‌کند و خیلی سریع‌تر از آنچه فکرش را بکنید، شما را در ذهن مخاطب ماندگار می‌کند.

 

تعیین هدف، رمز موفقیت در اینستاگرام

هر چند دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام موفقیت کسب و کار شما را تا حد زیادی تضمین می‌کند، اما فعالیت صرف در اینستاگرام کافی نیست. در واقع تعیین هدف، مهمترین بخش استراتژی دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام است. اولین قدم در اینجا، تعیین معیار موفقیت است. هدف شما از دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام چیست؟ آیا قصد دارید محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید؟ آیا هدف شما برندسازی است؟ آیا قصد شما فروش محصولات و خدمات است؟ و یا اینکه به اینستاگرام به عنوان بستری برای ارائه خدمات به مشتریان خود، نگاه می‌کنید؟

به عنوان مثال اگر از اینستاگرام برای جلب توجه مخاطبان یا برندسازی استفاده می‌کنید، باید روی معیارهایی مانند لایک‌ها، نظرات و به اشتراک گذاری‌ها تمرکز کنید.

جمع‌بندی

اینستاگرام در یک دهه گذشته راه درازی را پیموده و اکنون به شکوفایی رسیده است. ده‌ها میلیون نفر از کاربران اینترنت در ایران، روزانه بخشی از وقت خود را در اینستاگرام صرف می‌کنند. مزایای توجه به این قابلیت بالقوه و سرمایه‌گذاری بر روی دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام، فراتر از تصور است. شاید بتوان گفت که امروزه دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

وردپرس چیست؟ کاربرد آن چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که با زبان برنامه‌نویسی PHP کدنویسی شده است. به بیان دیگر وردپرس یک محیط نرم‌افزای با المان‌های آماده برای طراحی سایت است .

طراحی سایت با وردپرس یک نوع طراحی سایت است؛ که بسیار پرطرفدار است و قابلیت اختصاصی سازی طراحی سایت دارد.

طراحی سایت با وردپرس چگونه است؟

مزایای وردپرس برای استفاده در طراحی سایت چیست؟

در اینجا تعدادی از مزایای وردپرس را در مقایسه با کدنویسی برای شما بیان می‌کنیم:

۱- راحت بودن استفاده از سیستم وردپرس

محیط نسبتا راحتی دارد. جهت اختصاصی سازی قالب خود به برنامه نویس یا دانش برنامه نویسی دارید.

۲- صرفه‌جویی در زمان در طراحی سایت با وردپرس

بدلیل دارا بودن قالب آماده وردپرس دارای قالب‌های آماده و المان‌های از پیش طراحی شده، به زمان اندکی نسبت به کدنویسی اختصاصی برای طراحی سایت نیاز است.

۳- بروز بودن و به حداقل رسیدن باگ‌ها

بروزرسانی و اپدیت منظم که در هر دوره ایرادات رفع می شوند.

آپدیت

 

 

4- ساختارمندی

امکان ایجاد نقشه سایت XML نیز در این سیستم مدیریت محتوا وجود دارد.

5- Open Source بودن وردپرس (منبع باز)

وردپرس یک سیستم نرم‌افزاری منبع باز است. یعنی این امکان وجود دارد که هرکسی از هرجای دنیا کدهای پایه و اصلی آنرا اصلاح کند.

منبع باز بودن

 

 

معایب وردپرس برای طراحی سایت

خوب چند مورد از معایب وردپرس را در ادامه تشریح می‌کنیم.

۱- بروزسانی‌های مداوم، یک مزیت دردسرساز

بروزرسانی مدام هسته وردپرس، ممکن است مشکلاتی برای قالب نصبی بیاورد. پس بهتر است قبل از بروزرسانی از سایت خود بکاپ بگیرید.

۲- ناسازگاری افزونه‌ها

بعضی از افزونه‌ها در وردپرس با هم سازگاری ندارند. تعداد افزونه‌ها بسیار زیاد است و برای هر کاربردی چندین افزونه یا پلاگین می‌توان پیدا کرد. در چنین مواردی مجبورید یکی از افزونه‌های ناسازگار را حذف کنید و از یک پلاگین مشابه دیگر استفاده کنید

معایب وردپرس

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

تولید محتوا و سئو

یکی از روش های برندینگ و به بیان دیگر اصولی ترین روش های برندینگ، شناخته شدن و بازاریابی از طریق محتوا می باشد. برای بازاریابی محتوا علاوه بر اینکه محتوا باید با کیفیت و جامع باشید؛ باید براساس اصول سئو نوشته شده باشد. در ادامه این مقاله درباره اصول سئو برای محتوا توضیح داده شده است.

سئو محتوا چیست؟

سئو   فرآیند بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی کاربران می باشد.. هرچه اصول سئو در یک سایت بهتر رعایت شده باشد، میزان بازدید از آن وب سایت افزایش خواهد یافت. شناخت اولیه سئو به دهه 90، هنگام ظهور اولیه موتورهای جستجو باز می گردد؛ و اکنون به یک روش بازاریابی حیاتی و صنعت رشد تبدیل شده است.
سئو شاخه های مختلفی دارد و شامل بخش های مختلفی می شود که در اینجا اصول آن برای تولید محتوا در جهت بهینه سازی محتوا توضیح داده شده است.

اگر محتوای تولید شده، بهینه سازی نشود باعث پایین آوردن رتبه سایت می شود.

چگونه محتوای سایت خود را سئو کنیم؟

  • شناسایی نیازهای محتوایی کاربران:

درک این موضوع که کاربران به دنبال چه کلمات کلیدی هستند؟ گوگل گزینه ای خوبی است که میزان جستجو و اهمیت هر یک از کلمات کلیدی که در موتور جستجو را به شما نشان می دهد.

  • تولید محتوای ارزشمند:

ایجاد محتوایی با کیفیت و در کنار آن بهینه سازی شده در رتبه بندی سایت بسیار موثر است.

 که اکثر جستجوگران به دنبال آن هستند. اگر به دنبال رتبه بندی یک موضوع یا یک کلمه کلیدی هستید به بهینه سازی محتوای خود برای موتورهای جستجو نیاز خواهید داشت. الگوریتم گوگل مرتبط ترین محتوا که با کیفیت باشد و طبق اصول سئو نوشته باشد؛ را در رابطه با هر کلمه کلیدی را نشان می دهد

  • جذب لینک از سایت های معتبر و مرتبط:

با استفاده از روش های مختلف لینک بیلدینگ، از سایت های دیگر به سایت خود لینک بگیرید و ارزش و اعتبار سایت خود را در نظر گوگل را افزایش دهید.

 

15 نکته مهم سئو در تولید محتوا

تولیدمحتوا و سئو

1) بهینه سازی عنوان یا تیتر محتوا

نکات متعددی برای بهینه سازی تیتر یا عنوان محتوا  وجود دارد. مثل «تعداد کلمات تیتر»، «وجود کلمات کلیدی در تیتر»، «منحصر به فرد بودن تیتر هر صفحه»، «استفاده از برند در تیتر» و...

2) استفاده از تصاویر در محتوا

همه پست‌ها لزوماً نیازمند تصویر نیستند، با این حال بهتر است از تصاویر در پست خود استفاده کنید.

دلیل استفاده از تصاویر؟

  1. تصاویر بر احساسات موثر هستند.
  2. تصاویر توانایی بیان داستان و تبدیل متن های طولانی به کوتاه تر برای خواندن آسان تر دارد.

3) بهینه سازی نام عکس ها در محتوا

نوشتن محتوا جایگزین نام عکس ها در محتوا به دو دلیل زیر مهم است:

  • سئو: در صورت نداشتن نام موتورهای جستجو گوگل نمی توانند عکس را ایندکس کرده یا بخوانند؛ در آن صورت نیز محتوا شما از نظر گوگل فاقد تصویر است.م

  • خوانندگان: اگر عکس شما در پست آپلود نشود، خوانندگان با دیدن نام عنوان در می بایند که قرار بوده چه چیزی نمایش داده شود.

 

4) بهینه سازی آدرس صفحات (URLs)

URL پست شما یک آدرس خاص و منحصر به فرد در وب است. URL واژه اختصاری Uniform Resource Locator است که به معنی منبع یاب یکنواخت می‌باشد.  هر صفحه مطلب و تصویری از سایت شما دارای URL منحصر به خود است.

URL پست بهتر است کوتاه باشد و هرچه کوتاه تر بهتر فقط باید شامل کلمه کلیدی باشد.

 

5) استفاده از لیست های عددی یا نقطه ای

از لیست عددی یا نقطه ای برای منظم و قالب بندی خاص ظاهر محتوا استفاده کنید. این کار باعث بالا رفتن میزان خوانایی می شود و در صورت بیان موارد، کاربر در یک نگاه می تواند موارد لازم لیست و محتوا را ببیند.

جهت مطالعه ادامه نکات مهم سئو محتوا از جمله لینک سازی داخلی و خارجی به مطلب تولید محتوا براساس اصول سئو مراجعه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

طراحی سایت صرافی آنلاین

امروزه ارزهای دیجیتال و الکترونیکی جایگزین ارزهای سنتی شده اند. نقل و انتقال و خرید و فروش ارزهای دیجیتال در فضای وب انجام می شود. بدلیل آنکه معاملات ارزهای دیجیتال در فضای وب انجام می شود؛ باید مکانی برای آن طراحی کرد؛ و این لزوم طراحی سایت صرافی آنلاین را توجیه می کند. نکته مهم در طراحی سایت صرافی، سرور آن می باشد که شرکت فراکارانت در کنار انجام طراحی سایت خرید و فروش ارز دیجیتال، خدمات ارائه سرور نیز انجام می دهد.

 

سایت های صرافی یا خرید و فروش ارز دیجیتال با توجه به قوانین کشور، راحتی و دسترسی مردم و کاربرن و امنیت آنها در چند دو مدل طراحی شده اند. که در ادمه به معرفی آنها پرداخته شده است.

 

طراحی سایت صرافی متمرکز

در این نوع صرافی، طراحی آن اختصاصی می باشد و مدیریت آن برعهده افرادی مشخص می باشد. صرافی بایننس (Binance)، کوین بیس (Coinbase)، کراکن (Kraken) و بیتفینیکس (Bitfinex) جزو صرافی های متمرکز محسوب می شوند.

 

طراحی سایت صرافی غیرمتمرکز

مدیریت این نوع صرافی بر عهده فردی مشخص نمی باشد و به صورت مشارکتی مدیریت می شود. در اینجا از قرارداد هوشمند استفاده می شود. صرافی یونی سوآپ(UniSwap) نوعی صرافی غیرمتمرکز می باشد.

 

شباهت صرافی متمرکز و غیرمتمرکز:

هردو برای انجام تراکنش های مالی از کیف پول الکترونیکی استفاده می کنند.

نمایش قیمت ها و تغییرات آنها با یک ساختاری مشابه است.

 

تفاوت متمرکز و غیرمتمرکز:

کاربران جهت عضویت در صرافی متمرکز نیاز به احراز هویت دارند؛ در صورتی که در غیرمتمرکز لازم نیست

مدیریت متمرکز بر عهده افرادی مشخص می باشد؛ اما در غیرمتمرکز مدیریت آن مشارکتی می باشد.

انجام معاملات در صرافی متمرکز بصورت مستقیم انجام می شود؛ در صورتی که در صرافی غیر متمرکز بصورت واسطه ای انجام می شود و واسطه ها دو طرف معامله با هم آشنا می کنند.

کارمزد در صرافی متمرکز توسط مدیریت مشخص می شود؛ در صورتی که در غیرمتمرکز به قیمت تراکنش ها بستگی دارد.

شرکت فراکارانت خدمات طراحی سایت صرافی را با هزینه ای مناسب انجام می دهد. الان تماس بگیر و برای خودت یک کسب و کاری پر درآمد راه اندازی کن.        

تماس با ما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet

ساخت ارز دیجیتال

رمز ارز نوعی ارزدیجیتال است؛ که بعضی از افراد علاقه به ساخت ارز دیجیتال دارند. شما عزیزان می توانید ارز دیجیتال بسیازید و با آن استارت آپی برای خرید و فروش ان انجام می دهید. برای ساخت ارز دیجیتال یک دانشی ابتدایی کافی است. در صورت علاقه به ساخت ارز دیجیتال با ما همراه باشید.

رمز ارزها در دو مدل توکن و کوین موجود هستند؛ که هرکدام ویژگی های منحصر بفردی دارند.

توکن کوین
پیاده‌سازی در بستر بلاک چین‌های موجود ساخت آن با بلاک چین ویژه و اختصاصی
قابلیت پیاده‌سازی راححت با کمک ابزار و کدهای متن‌باز بدون نیاز به دانش نیازمند دانش بلاک چین و مهارت کدنویسی جهت ساخت
ساخت و توسعه سریع‌ و ارزان‌ ساخت در زمانی طولانی و صرف هزینه بسیار برای توسعه

 

 

روش های ساخت ارز دیجیتال

روش اول: ایجاد ارز دیجیتال جدید از طریق ایجاد توکن

از نظر هزینه ساخت و توسعه توکن مقرون به صرفه است و شما برای رسیدن به اهداف خود نیاز نیست که مدت زمان زیادی صبر کنید. اما در ادامه باید از یک بلاک چین اختصاصی در ادامه توسعه آن استفاده کنید. برای ساخت به آموزش ساخت توکن مراجعه کنید.

روش دوم: ایجاد ارز دیجیتال از طریق کپی و تغییر بلاکچین‌های فعلی

 روش دیگر برای ساخت ارز دیجیتال، استفاده از بلاکچین‌های متن باز است.  به این بلاکچین‌ها و به انها زنجیره های جانبی می گویند.  بدلیل آنکه کدهای آن در اختیار عموم قرار می گیرد؛ کار راحتی دارد و حتی امکان سفارشی سازی نیز دارد. کدهای اتریوم و بیت کوین متن باز است و همه افراد در گیت هاب   می توانند به کدها دسترسی داشته باشند.

 

روش سوم: ایجاد ارز دیجیتال از طریق ساخت بلاکچین جدید

در این روش برای ایجاد ارز باید ابتدا یک بلاکچین جدید ایجاد کنید و یک زنجیره متصل به هم تشکیل دهید. در این روش محدودیت های روش های  فوق را ندارید؛ اما برای ساخت آن باید دانش فنی و برنامه نویسی بالایی داشته باشید و زمان زیادی را در جهت ساخت آن صرف کنید. برای این کار نیاز به برنامه نویسی ارز دیجیتال  دارید.

ساخت ارز دیجیتال خود را به ما بسپارید.

02123087

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
karait farakaranet